Over

Labels By Daane

Dames Fashion

In 2006 besluit Stefanie Daane uit Heemstede om in haar geboorteplaats een winkel te openen met het op dat moment nog onbekende merk YaYa. Weliswaar bestaat op het merk op dat moment al meer dan 10 jaar, echter Stefanie opent de eerste one-brand store wereldwijd van YaYa. De naam van de winkel wordt genoemd naar de twee modelijnen van YaYa, namelijk Hype & Sophistcated.

Vanuit de Binnenweg 8 wordt de winkel al snel succesvol. In 2008 volgt al snel een tweede filiaal in Haarlem. Na diverse verbouwingen en inrichtingen wordt ook het filiaal Haarlem elk jaar beter.

Nadat op verzoek van het hoofdkantoor van YaYa de winkels de naam YaYa gaan voeren krijgt Stefanie de kans om in Heemstede tegenover haar eerste winkel een groter pand te huren. Hier zal dan YaYa de mogelijkheid krijgen om zich verder te profileren. Stefanie opent dan in haar oude winkel de eerste one-brand store van het Deense merk SoyaConcept. Ook dit blijkt weer succesvol en wel zo dat het filiaal in Haarlem hier ook vraag naar krijgt. In 2015 besluit Stefanie dan ook om in Haarlem en in Heemstede, in het nieuwe pand, de merken samen te voegen. YaYa en SoyaConcept worden samengevoegd in beide winkels die als naam meekrijgen: Labels by Daane. Beide winkels worden grondig verbouwd en krijgen een nieuwe Look & Feel.

banner18

Labels-By-Daane---Heemstede-binnenweg-8

In Haarlem en in Heemstede bevinden zich nu twee winkels die parallel aan elkaar lopen met YaYa en SoyaConcept, aangevuld met het tassenmerk Fritzi.

De doelgroep is tamelijk breed te noemen maar wel met een verzorgd vrouwelijk aspect. De prijsstelling is zeer gunstig met een gemiddelde prijs tussen de €30,- en €50,-. Met YaYa heeft het huidige Labels by Daane de totale opmars meegemaakt tot het trendy merk wat YaYa nu is geworden. Het breedste totaal aanbod YaYa ter wereld aanbieden is niet niks.

SoyaConcept is mede door Labels by Daane een welkom merk als combi met YaYa. Vele collega’s in Nederland hebben dan ook het voorbeeld van Stefanie trachten te volgen met de verkoop van de merken YaYa en SoyaConcept. Maar wat maakt Labels by Daane dan zo speciaal? De keuze in het aanbod, de locaties, de sfeer en atmosfeer in haar winkels en last but not least, de kwaliteit van het personeel in vriendelijkheid en kwaliteit. In maten- en kleuren kennis en eigenlijk in het hele aspect van specialisatie in de collectie van de gevoerde merken. Ongekend in het landschap van de detailhandel. En daar zijn we trots op.

Nieuwsgierig geworden?

Kom eens lang in een van onze winkels in Haarlem of Heemstede. Kijk hier waar je de shops kunt vinden.